dinsdag 8 maart 2016

Dag 9: Ft. Lauderdale - Orlando

We waren eigenlijk van plan naar het strand te gaan, maar het waaide nogal aan de kust. We hebben daarom maar weer de plannen omgegooid. We hebben familie in Ft. Lauderdale wonen en zijn dus bij hun langs gegaan. Het zijn zogenaamde snowbirds: ze wonen in het noorden en tijdens de wintermaanden gaan ze naar Florida. Ze wonen daar in een erg fraai complex. We zijn naar het zwembad gegaan. Het was een mooi zwembad met verwarmd water, erg prettig.
Na een tijdje gepoedeld te hebben zijn we gaan lunchen. Zij wisten nog wel een leuk restaurant. Heerlijk gegeten voor weinig.

Na de lunch zijn we naar Orlando gereden. Dat was een lange en saaie rit.
Het viel ons wel op dat je schijnbaar nogal veel langzame kinderen in Amerika hebt :)

We hadden een hotel geboekt voor de laatste 2 dagen vlakbij Pointe Orlando, een erg leuk gebied met winkels en restaurants. Willem (de meneer van de Tomtom) maakte ons weer eens aan het lachen. Het hotel ligt aan International Drive. Drive wordt afgekort tot Dr. Willem had het steeds over International dokter.
Wij hadden gezien dat er een BB's Bleusclub vlak bij het hotel zat. Wij zijn daar een keer in Memphis geweest en vonden dat toen erg leuk. Wij zijn hier dus ook bij BB's geweest. Er trad een hele goede band op en het eten was ook erg lekker. Een zeer geslaagde avond dus.

En toen werd het zowaar een keer later dan 10 uur voor we er in lagen (niet verder vertellen, maar het was zelfs half 12 voor het licht uit ging).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten