woensdag 9 maart 2016

Dag 10: Orlando

Helaas, vandaag is onze laatste volle dag in zonnig Florida :( Vandaag moesten we nog even de laatste inkopen doen. We kozen voor een Barnes&Noble (boekenwinkel) en een Super Target. Lekker even rondgeneusd. Daarna terug naar het hotel voor de lunch. Na de lunch besloten we lekker te relaxen bij het zwembad. Heerlijk in het zonnetje gelegen, even gezwommen, spelletjes gedaan en gelezen. Super relaxed dus, hopelijk kunnen we hier weer even op teren voor we de kou weer in moeten.
Voor het diner hadden we van tevoren al besloten naar TGI Friday te gaan (TGI staat voor thank God it's). Voor onze laatste keer uit eten gingen we voor typisch Amerikaans. En hoe Amerikaans is een burger. 

De burger waar ik voor gekozen had was waaaanzinnig, zo super lekker! Ik had er sweet patato fries bij, ook weer tè Amerikaans en super lekker.Om de boel weg te spoelen hadden we een White Zinfandel, een hèèrlijke rose.

Na het eten hebben we nog lekker even langs International Drive gewandeld, het was nog erg lekker weer.

We moeten de auto om 9.30 uur morgenochtend inleveren, dus we maken het vanavond niet te laat. We zitten nog lekker even naar de Voice te kijken en het laatste glaasje wijn te drinken. En dan is het uit met de pret :(

Geen opmerkingen:

Een reactie posten