dinsdag 1 maart 2016

Dag 2: Orlando Sea World

Door de jetlag veranderen de zusjes in super brave dames (in tegenstelling tot de wilde tiepjes thuis). Door het tijdsverschil liggende dames om 10 uur in bed om vervolgens om 6 uur fris en fruitig op te staan.
Gelukkig is er altijd koffie op de kamer en het is leuk om tv te kijken.
Vanochtend waren we dus weer gelijk met kippen op (we zijn in Florida, dus misschien gelijk met de flamingo's??).
Daarna zijn we naar het ontbijtgebeuren gegaan waar we ons eerste ontbijtje op Amerikaanse bodem van dit jaar gegeten hebben. Het smaakte weer prima. Tijdens het ontbijt hebben we besloten om vandaag naar Sea World te gaan. Ik heb via internet kaartjes besteld, dat scheelde $40 met de kaartjes in het park. Dat was dus snel verdiend.

Eerst hebben we dus de auto opgehaald. We hadden heel veel keus. We kozen een Ford nogwat SUV. Weer een prima grote SUV, helemaal goed!

Daarna reden we naar Sea World. Het was inmiddels waanzinnig lekker weer, 28 graden!! 

Wat heerlijk! We zijn naar de verschillende shows geweest, helemaal leuk.


 Daarna lekker buiten gegeten en nog wat rides gedaan. Super fijne dag!
We hadden een hotel aan International Drive geboekt. We wilde naar Point Orlando, een leuk uitgaansgebied. We namen de trolly voor weinig daarheen.
Het is een erg leuk gebied. Leuke winkels en gezellige restaurants met terrassen en vaak live muziek. We hebben er erg gezellig en lekker gegeten. Omdat we het zo gezellig vonden hebben besloten hier ook de laatste dag te gaan eten. Het was er erg druk. Er bleek een megagroot internationaal dokterscongres aan de gang te zijn. Dit leek ons een prima moment om een leuke man aan de haak te slaan. Ik heb aan zus gevraagd of ze een appelflauwte wilde voorwenden. Ik zou dan heel hard Dokter! Dokter! roepen. Zus wilde hier niet aan meewerken. Jammer.


En toen zouden we de trolly terug naar het hotel nemen. Maar toen stond er opeens een taxi voor onze neus. Wij zagen dit als een omen. Gezien de taxitarieven hier zijn we ingestapt en waren we met een paar minuten "thuis".
Nu nog proberen om tot minimaal 10 uur op te blijven (wordt lastig:) )


Geen opmerkingen:

Een reactie posten