maandag 7 maart 2016

Dag 8: Napels - Ft. Lauderdale

Onze broer stuurde ons vandaag een foto van de besneeuwde auto. Ik heb hem onderstaande foto gestuurd met de tekst: hier sneeuwt het niet (nee hoor, dat was helemaal geen leedvermaak). Je kon heerlijk ontbijten in de tuin van het hotel. Dat is pas vakantie!

Na het ontbijt zijn we naar de Everglades gereden. Daar hebben we een airboattour gedaan.

 Wat was dat leuk! Het sjeesen over het gras was zeer spectaculair. De natuur was prachtig.


 In eerste instantie lijkt de Everglades nogal saai, maar wanneer je met de airboat op stap gaat zie je hoe afwisselend de natuur is. We hebben ook nog een aantal alligators gezien.


 We hebben erg genoten. Wanneer ze gas geven scheren ze over het water en de planten. Je denkt dat dat nooit goed kan gaan, maar je voelt er niets van. Helemaal leuk!


Als 2e stond op de agenda  Shark Alley. Toen we aankwamen stond er dat de parkeerplaats vol was. Wij zijn toch doorgereden. De entree was $20,-, maar omdat we nog een parkenpas van vorig jaar hadden was het voor ons gratis. We vonden zowaar ook nog een parkeerplaats. We feliciteerde elkaar met de vreselijke mazzel dat we steeds hadden en dat hadden we dus niet moeten doen. Want toen ging het mis. We wilde met de tram, maar die zat vol, en de volgende ook. We hebben daarom maar even rondgewandeld en zijn toen richting de kust gereden.

We hebben in Fort Lauderdale een Holiday Inn Express gevonden. Er zat een erg gezellig Italiaans restaurant op loopafstand. We hebben er erg lekker gegeten en we vonden het er erg gezellig. Het was nog lekker weer, dus we hebben na het eten nog lekker even rondgewandeld. 

Al met al weer een super fijne dag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten