vrijdag 11 maart 2016

Dag 11 en 12: Orlando - huis

Potverdorie, is het alweer de laatste dag van de vakantie. We hebben daarom nog lekker even buiten ontbeten, genietend van het heerlijke weer. We hebben gezien dat in Nederland nog sprake is van nachtvorst. Bah, daar hebben we zó geen zin in! Vandaar ook dat we besloten hebben om in Sarasota te gaan wonen (eerst nog even de loterij winnen).

We moesten de auto om 09.30 uur inleveren anders zou er nog een extra dag berekend worden. We hebben in totaal ongeveer 1600 km gereden. Dat is niet veel voor ons. En ook totaal geen straf in onze gloednieuwe Ford Escape (er stond 400 miles op de teller). 

Op het vliegveld verliep het passeren van de security verrassend soepel. We hadden namelijk een TSA Pre gekregen. Dat betekent dat je naar de zeer korte rij mag met een controle light. Je hoeft bv niet je schoenen uit te doen. Dat was dus zo gepiept.
Om onze laatste vette hap op Amerikaanse bodem (vliegtuig niet meegerekend) te vieren hebben we bij Ruby Tuesday gegeten, weer erg lekker. Om ons alvast te wapenen tegen de kou hebben we er een lekker glaasje White Zinfandel bij gedronken.

De vluchten verliepen soepel. We kregen alleen een heuul erg smerige "croissant" als ontbijt, werkelijk gruwelijk. Maar ja, wat wil je dan ook voor €54,08.

We kwamen op tijd op Schiphol aan, voldaan maar brak. Geeft niet, want we kunnen terugkijken op een weer zéér geslaagde vakantie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten