donderdag 3 maart 2016

Dag 4: Silver Springs-Crystal River

Wat een heerlijke dag! We begonnen  met Silver Spring SP.

 We hebben daar even rondgelopen in het mooie park. Daarna hebben we een rondvaart gemaakt met een glasbodemboot. Het was nog erg rustig in het park dus we hadden de mooiste plek op de boot. Het was een erg leuk ritje. Het water was glashelder zodat je prachtig naar de bodem kon kijken. Maar ook het uitzicht vanuit de boot was erg mooi. Een prima begin van de dag!


We zijn daarna naar een ander deel van het park gereden waar verschillende trails begonnen. We hebben de River Trail gelopen. Wat mooi! 


Het was echt genieten, de natuur was prachtig en het weer heerlijk warm. Onderweg kwamen we nog een gordeldier tegen, helemaal leuk! Zus en ik waren helemaal blij met dit mooie park.



Nadat we uitgelopen waren was het tijd voor lunch. We hebben een leuk cafe gevonden waar ze erg lekkere sandwiches hadden.
Onze magen waren weer vol en zijn toen richting Crystel River gereden. De rit erheen was mooi. Het gebied staat bekend om zijn grote stoeterijen. Je ziet veel weides met mooie huizen en omheiningen. In de reisgids stond dat je galoperende raspaarden en Arabieren kon zien. Nou, ik heb geen Arabier gezien, laat staan een galoperende :)
Onderweg zijn we ook nog even bij een Walmart gestopt om te shoppen.

Vanochtend hadden we al een hotel geboekt in Crystal River, een Best Western. Wij zijn hier helemaal in onze nopjes mee. Vanuit het hotel kun je namelijk met een snorkeltour mee, wat hoog op mijn verlanglijstje stond. Die hebben we dus meteen geboekt. Helemaal leuk!
Wat ook niet verkeerd was, ze hebben op het terrein een leuk restaurant en een tikibar! We hebben dus vanmiddag de schade van een alcoholvrije dag gisteren ingehaald door een heerlijke rumrunner te nemen in de tikibar. Helemaal fijn, lekker buiten aan het water.

 'S avonds zijn we in het naastgelegen restaurant wezen eten. Ook dat was weer een schot in de roos. Het was er erg druk, dus we moesten even op een tafel wachten. De drukte was niet voor niets, het eten was erg lekker. Morgen moeten we bijtijds op, de snorkeltour begint om 8 uur.

(foto van o.a. de duim van de ober)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten