zaterdag 5 maart 2016

Dag 6: St. Pete's Beach, Anna Maria Island, Longboat Key, Sarasota

Wat een heerlijke dag weer! We hebben de hele planning omgegooid. We waren eigenlijk van plan wat langer in het gebied te blijven, maar de maximale temperatuur zou het weekend een schamele 23 graden worden. Dat is ons te koud voor het strand. We hebben onze plannen voor Caladesi Island geschrapt en zijn naar het zuiden gereden.

Eerst zijn we naar Anna Maria Island gereden. Je hebt daar prachtige stranden en een gezellig plaatsje.

 Daarna zijn we naar Longboat Key gereden, een soort waddeneiland. Wat staan daar een bizar grote huizen meteen aan het strand. Zus en ik hebben besloten daar een condo te kopen en daar te gaan wonen. Aju Nederland met je koude weer!

Daarna zijn we richting Sarasota gereden. Plotseling kwamen we bij een druk plein dat er supergezellig uitzag. Gezellige restaurants met terassen en leuke winkeltjes. Zus en ik hebben hier erg genoten, mede omdat het inmiddels al weer lekker warm was. We hebben dan ook buiten geluncht.  Dat was een aangename verrassing (het heette  St Armands Circle). 


Als klap op de vuurpijl zijn we naar Myakka SP gereden (wij noemde het steeds yakkibakky). Voor het eerst troffen wij een ranger die ons niet erg goed hielp. Per ongeluk is het toch nog goed gekomen. We hebben de canopy walk gedaan, een stellage die boven de boomtoppen loopt. Daarna hebben we een nature trail gedaan en hebben we nog even bij het meer gekeken.


En toen gingen we op zoek naar onderdak. We hebben een prima Holiday Inn Express gevonden met een restaurant op loopafstand. Helaas hadden we niet zo veel mazzel als gisteravond, we hebben aardig wat van de prijs afgekregen, maar het bleef toch nog duur. Tja, dat heb je op zaterdagavond in dit gebied. Alles zit vol.
We hebben lekker gegeten en zitten nu te relaxen op de kamer. Morgen kijken we wel weer wat we dan gaan doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten