vrijdag 4 maart 2016

Dag 5: Crystal River-St. Pete's Beach

Vanochtend zijn we bijtijds opgestaan voor onze boottocht: swimming with the manatees. We kregen wetsuits en flippers aangemeten en kregen een duikbril en snorkel. Ook kregen we een instructies hoe om te gaan met eventuele ontmoeting met deze dieren.

En toen gingen we onderweg.  De eerste stop was  de Three Sister Spring. Het water is hier fantastisch helder. Helaas heb ik hier geen manatees van dichtbij gezien. Sommige van de andere snorkelaars wel. Het was wel heel mooi om hier te snorkelen.

Toen iedereen weer aan boord was gingen we naar een andere bron. Ook hier was het weer leuk om te snorkelen, maar weer hadden we geen geluk. We hebben wel manatees gezien, maar niet echt van dichtbij. Toen we net aan boord waren zagen we drie manatees. Een van de  manatees zwom precies naar een van de mensen die nog in het water lag. Hij had een leuke ontmoeting met de manatee.
Na het snorkelgebeuren zijn we lekker wezen douchen en hebben we uitgecheckt bij het hotel. Daarna hebben we nog even heerlijk geluncht bij de haven en toen moesten we weer verder.
(voor diegenen die denken dat ik altijd aan de alcohol zit, hier zie je dat ik ook wel een cola drink, de beker is van mij).
We zijn naar Treasure Island gereden waar we een prima onderkomen hebben gevonden. Omdat ze de laatste kamers kwijt moesten kregen we 50% korting. Nog niet heel erg goedkoop, maar prima voor de vrijdagavond in het hoogseizoen.

Vlakbij was een Italiaans restaurant waar we heerlijk gegeten hebben, vergezeld van een karaf heerlijke White Zinfandel.
(kijk ze eens genieten!)
Na het eten hebben we nog een ommetje gemaakt, tot zus te koud begon te vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten